2011. február 6., vasárnap

Kakaós-krémsajtos süti

Hozzávalók:
180 g liszt
2 tojás
200 g cukor
80 g vaj
4 ek kakaópor
250 g krémsajt
180 ml tej
1 cs vaníliáscukor
2 tk sütőpor
1 csipet só

Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra.
A formákat kivajazzuk, kilisztezzük.
A kakaót a tejben összekeverjük, összefőzzük, majd kihűtjük.
A vajat a krémsajttal robotgéppel összekeverjük. Hozzáadjuk egyesével a tojásokat, majd a száraz hozzávalókat és a kakaós tejet.
Tűpróbáig sütjük.
Porcukros margarinnal kentem be, melyet megszíneztem ételszínezékkel. Erre plasztik csokiból formáztam díszítést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...